• Ma rajtolt a Call of Duty: Modern Warfare negyedik szezonja
  • Mely az alapjáték mellett a Warzone-ba is hozott újdonságokat
  • Hogy pontosan miket, azt az Infinity Ward is összeszedte nekünk

Némi halasztást követően végül ma reggel rajtolhatott el a Call of Duty: Modern Warfare és a Call of Duty: Warzone negyedik szezonja, méghozzá egy igencsak tiszteletet parancsoló méretű frissítéssel. És hogy pontosan milyen újdonságokat hozott az új szezon? Azt az Infinity Ward egy tömör és igencsak lényegre törő ábra segítségével mutatja be nekünk.

A multi például egy új karakterrel (Captain Price) és három új pályával (Scrapyard, Trench és Barakett Promenade) bővült, valamint két új fegyvert is kapott a CR-56 AMAX és a FENNEC képében, míg a Warzone legnagyobb újdonsága egyértelműen az 50v50-es Warzone Rumble játékmód, de ezen kívül egy új küldetéstípussal és több kisebb extrával is bővült a battle royale.

Ezzel azonban még nincs vége az újdonságoknak, hiszen szezon közben is jönnek majd a friss tartalmak: karakterek terén például felbukkan Gaz és Roze, a multi pedig egy új pályát is kap a Cheshire Park képében. De tovább bővül a Warzone is, érkezik többek között a Juggernaut Royale játékmód, aminek már a neve is igencsak beszédes, valamint különféle fegyverekhez kötődő kihívások felbukkanására is érdemes számítanunk.

Nektek hogy tetszik eddig a negyedik szezon?