• Nemrég megnyíltak a Call of Duty: Warzone bunkerei
  • Melyeknek a belseje rengeteg ritka felszerelést rejt
  • Illetve egy sor zárt ajtót, amikkel a készítők állítólag az idei CoD-ot tervezik felvezetni

Nagyon úgy néz ki, hogy a mai nap választ kaptunk a Call of Duty: Warzone egyik legnagyobb rejtélyére, nevesül arra, hogy mi minden lapul a Verdanskban szétszórt bunkerek mélyén. Nemrég ugyanis a megfelelő belépőkártya birtokában kinyithatóvá váltak a rejtélyes páncélajtók, mögöttük pedig rengeteg ritka fegyver és felszerelés lapult.

Ez azonban még nem minden, a játékosok ugyanis hamar felfedezték, hogy a bunkerek mélyén további zárt ajtók lapulnak, melyeket egyelőre nem lehet kinyitni, ráadásul a legújabb patch kísérőszövegében is felbukkant pár érdekes részlet, amit úgy írtak meg, mintha egy titkosított adásból származna. Ha pedig mindez nem lenne elég, érdemes azt is megjegyezni, hogy a Warzoneban szétszórt telefonok hirtelen életre keltek, és immár orosz beszéd hallható belőlük.

Persze mindez még nagyon távol áll a hivatalos leleplezéstől, azonban sokan így is arra tippelnek, hogy az Activision ezekkel az apróságokkal mind az idei Call of Duty epizódra utalgat, mely az eddigi szivárgások alapján a hidegháborúban fog játszódni és lényegében egy Black Ops reboot lesz.