• A Call of Duty: Warzone-ban még nem jelentek meg a zombik
  • Az érkezésükre két jel is utal

A hivatalos e-sport babérokra törő Call of Duty: Warzone rajongói közül sokan várják, hogy itt is feltűnjenek a szériában már régóta népszerű zombik. Úgy tűnik, imáik hamarosan meghallgatásra kerülnek, legalábbis ha nem értelmezzük félre a legutóbbi playlist frissítés két furcsaságát.

Az első jel a Verdansk Hospitalban fedezhető fel, ahol megjelent egy Trial Machine a Call of Duty: Black Ops – Cold War zombis módjából. Megközelítve a következő, jelenleg inaktív interakciós feliratot kapjuk: „ZAI/ACTIVATE_ZOMBIES”.

A másik nyom egy képzavar effekt, amit néha orosz beszéd, néha morzekód kísér. A beszédet egy lelkes reddites le is fordította, és a következő hallható:

– Diszpécser, itt a Vodianoy orosz hajó, 1-2 csatorna. Vége.
– Itt a diszpécser, szállítási engedély kérése Verdanskba. Vége.
– Diszpécser, szállítmány biztosítva, minden rendszer rendben. Készülj az indulásra. Vége.

A legnépszerűbb teória szerint a Warzone-ban már ki is szúrható Vodianoy (lásd fent) egy rakománynyi Nova 6 gázt szállít, amit a nácik, a szovjetek és a Coalescence vállalat készített a Call of Duty: Black Ops idővonalán. Amúgy a képzavar effekt hasonlít ahhoz, amit azelőtt láthattunk a Warzone-ban, hogy leleplezték volna a Cold Wart. Szóval esélyes, hogy tényleg a zombik eljövetelét jelzi az újabb effekt.