• Még mindig a DMR 14 a Call of Duty: Warzone egyik legnépszerűbb és legerősebb fegyvere
  • Pedig a fejlesztők tegnap gyengítettek is rajta
  • Azonban sokak szerint túlságosan visszafogott volt a nerf

A Call of Duty: Warzone meccseit az elmúlt napokban leginkább a DMR 14 néven futó fegyver határozta meg, mely a Black Ops Cold War integráció után került be a játékba. Ez lényegében egy nagy tűzgyorsasággal és nagy sebzéssel érkező, különböző céltávcsövekkel is felszerelhető puska, aminek a segítségével akár pár testlövéssel is le lehetett szedni bárkit viszonylag nagy távolságból.

A játékosok természetesen elég alaposan kiakadtak a fegyverre, a Raven Software csapata pedig reagált is a felhördülésre, és tegnap kiadtak egy frissítést, mely a Mac-10, a Type 63 és a dupla pisztoly mellett a DMR 14-et is legyengítette, méghozzá a fejlövések sebzésének csökkentésével és a visszarúgás növelésével.

A játékosok jó része azonban azon a véleményen van, hogy mindez nem elég, és a DMR 14 továbbra is a Call of Duty: Warzone egyik legerősebb fegyvere. Többen arra panaszkodnak, hogy a sebzés még mindig túl nagy, mások szerint pedig a visszarúgás megváltoztatása egyáltalán nem is érződik. A fejlesztők egyelőre nem jelezték, hogy további gyengítéseket terveznének.