• Érkezhet a Call of Duty: WWII következő DLC-je, az United Front
  • A kiegészítő PS4-es trófeák és egy angliai mobiláruház miatt bukott le
  • Megjelenés állítólag június 26-án, azaz jövő héten esedékes PS4-re

Bár már mindenki nagyban készülődik az idén őssze érkező Black Ops 4-re, az Activision nem feledkezett meg a Call of Duty: WWII-ről sem, hiszen a jelek szerint a kiadó hamarosan piacra dobja a következő DLC-.t a játékhoz. Az United Front először PS4-es trófeákon szivárgott ki, de nem sokkal később egy angliai telefonáruház promóciós anyagában is feltűnt.

Többek között megjelent egy poszter is, aminek hála elég részletes képet kaphatunk arról, hogy mire érdemes számítani a játéktól. Kapunk többek között három új multiplayer pályát Market Garden, Monte Cassino és Stalingrad néven, valamint befut majd egy új zombis térkép is, The Tortured Path címmel. Ez utóbbinál néhány fázis neve is kiszivárgott a PS4-es trófeáknak köszönhetően, ezek pedig Beneath the Ice, Across the Depths és Into the Storm. A fentieken felül kapunk még néhány új War missziót is, melyek a jelek szerint Észak-Afrikába kalauzolnak majd el minket.

Ráadásul a jelek szerint a kiegészítőre nem is kell majd annyit várni, hiszen az a szivárgások alapján június 26-án érkezik majd PS4-re, minden más platformra pedig a megszokott egy hónappal később.

call-of-duty-wwii-leak-01.jpg