• Január végén jelenik meg PS4-re a Resistance DLC
  • Ebben lesz benne a Nazi Zombies második fejezete
  • Ami egy északi, ködös szigetre invitál minket
  • Ahol persze újra zombikkal gyűlik meg a bajunk

Január 30-án érkezik meg a Playstationon népszerű Call of Duty: WWII-hoz a Resistance DLC csomag, amelynek egyik attrakciója a Nazi Zombies következő fejezete, a The Darkest Shore lesz, amely folytatja Marie, Drostan, Olivia és Jefferson történetét, amely még az előző fejezetben, a The Final Reich-ben kezdődött el.

Vagyis a mittelbergi események után a zombihadtestet megteremtő Dr. Peter „Glucksbringer” Straub egy északi, sűrű köddel és tüzérségi védelemmel ellátott szigetre menekül, ahol élőhalottak újabb seregét tenyészti ki. A rossz látási viszonyoknak és az égből aláhulló áldásnak hála a The Dakerst Shore félelmetesebb, taktikusabb és lassabb tempójú epizódnak ígérkezik, amihez jól alkalmazkodnak új eszközeink és fegyvereink.

A Resistance emellett három új térképet fog tartalmazni: Anthropoid (Prága), Occupation (német megszállás alatt álló Párizs) és Valkyrie (a lengyelországi Mazuri-tóhátság). Ezek mellett kapunk egy új misszót a War Mode-ban, méghozzá az Operation Interceptet, amiben Saint-Lôba kell utaznunk, hogy megmentsük az ellenállás harcosait.

A Call of Duty: WWII Resistance című DLC-je szokás szerint először PS4-re jelenik meg, majd harminc nappal később fut be Xbox One-ra és PC-re.