• A Call of Duty: WWII november 3-án jelenik meg
  • Újra visszatérünk a második világháborúba
  • Lesz egy új többjátékos mód, a War Mode
  • Ebben sztori központú feladatokat kell megoldanunk
  • A játékmenete aszimmetrikus lesz

A Call of Duty: WWII is megmutatta magát az E3 2017-en, bár mindössze egy ütős multiplayer trailert láthattunk a Sony sajtókonferenciáján. Szerencsére azért a háttérben más is történt, egyeseknek volt szerencséje kipróbálni a játékot, és az Activision engedélyezte, hogy az így készült videók kikerülhessenek a Youtube-ra.

Nos, az összes ilyen videót nem halásszuk össze, de figyelmetekbe ajánlunk hármat, amelyek közül az elsőben mindjárt megismerkedhettek a vadonatúj War Mode-dal. Kétség kívül ez az utóbbi évek legizgalmasabb új játékmódja a Call of Duty sorozatnak, merthogy ebben sztori központú feladatokat kell teljesítenie a szövetségesek és a tengelyhatalmak uniformisaiba bújt játékosoknak.

A feladatok meglehetősen változatosak, a hidak megvédésétől a lövegek felrobbantásáig mindenfélébe belefolyhatunk. Természetesen a War Mode csapatalapú játékmód, és míg az egyik csapat megpróbálja végrehajtani az adott feladatokat, addig a másik fél megpróbálja megakadályozni ebben. Teszem azt, ha a németek oldalán állók feladata egy híd felrobbantása, akkor az amerikai katonákat játszó játékosoknak ebben meg kell gátolnia őket.

A második videóban szintén belenézhettek a War Mode-ba, de ebben már a hagyományos Team Deathmatch-nek is szemtanúi lehettek. Ez alapján azt mondom, részben igazat szóltak a fejlesztők, a multi tényleg lassabb lett, mint az előző Call of Duty-kban, ugyanakkor nem tűnik realisztikusabbnak. Bár valószínűleg ezen senki sem fog fennakadni, amíg élvezetes a játék.

A harmadik videóban pedig a Domination játékmódot csodálhatjátok meg, amiben láthatunk néhány új killstreaket, másodlagos fegyvereket (a gyalogsági ásó ebből sem marad ki) és egy lángszórót is beizzítanak.