Nagy-nagy örömünkre szolgál az, hogy visszatért a vadnyugati körítéshez a Call of Juarez-széria a rosszul sikerült The Cartel után. Az előző játék bukását követően a fejlesztők már nem kaptak akkora bizalmat, hogy egy teljes értékű programot készíthessenek, így most egy letölthető, a megszokottnál rövidebb játékkal kell beérnünk, ami meg sem kísérel egy olyan történetet elmesélni, amit az eredeti mű vagy a Bound in Blood.

Főhősünk itt egy fejvadász, akinek semmi köze sincs a korábban megismert testvérekhez, maximum csak annyi, hogy őt is igen kemény fából faragták, hiszen a kor legnagyobb bűnözőinek nyomába eredt egy szem magában, ami valljuk be, nem kis bátorságra vall. A játék során ezeket a múlt időben elmesélt kalandokat élhetjük majd át első kézből, egyik poros vadnyugati városból a másikba utazva pénzt és hírnevet, na meg persze a célpontunkat hajszolva.

Call of Juarez: Gunslinger -- Megjelenés: 2013. május 22. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2000 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 512 MB, HDD: 5 GB