Alig több mint két hét múlva, február 28-án fog megjelenni a Castlevania: Lords of Shadow 2, s noha a játék ránézésre is jónak tűnik, nem kell vakon belemenni a vásárlásba, hiszen megjelent a demó -- pontosabban a publikum számára is elérhető lett a próbaverzió, mely eddig a Mirror of Fate HD és a Castlevania Lords of Shadow Collection exkluzív részét képezte.

A PC-re (Steam), Xbox 360-ra (XBLA) és PS3-ra (PSN) letölthető demó összesen nagyjából 20 percnyi betekintést ad a játékba: egy kiképzőmódot próbálhatunk ki, amiben mindent megtudhatunk arról, hogyan kell különleges képességeinkkel elnáspángolni a szörnyűségeket, illetve a játék hangulatából is meríthetünk egy nagy kanállal.

A Castlevania: Lords of Shadow 2-ben Drakula szerepét magunkra öltve az lesz a feladatunk, hogy újra legyőzzük az óriási pusztításra készülő Sátánt, s ennek eredményeként mi magunk is az enyészetté váljunk, hősünk ugyanis belefáradt az örök élet minden nyűgjébe és kínjába. Jobban nem is lehetne távozni az élők sorából, mint az ördög legyőzésével.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!