Februárban ugyan csak 100 oldalas tartalommal jelentkezik a PC Guru magazin, de mindezt igyekeztünk ellensúlyozni egy tartalmas teljes játékkal, ami ezúttal a Two Worlds II: Velvet Edition, ami nem csak az alapjátékot, de a Pirates of the Flying Fortress című kiegészítőt is tartalmazza!

Kicsik és nagyok

A februári előzetes rovatunkban -- jó szokásunkhoz híven -- igyekeztünk a lehető legváltozatosabb tartalmat összehozni, így a közeljövőben várható nagyágyúk mellett ezúttal sem maradhattak ki az indie csemegék a kínálatból. Kezdésnek mindjárt itt a zseniális Gorogoa (demó a DVD-n), a Dungeon of the Endless, a Starbound és a Spacebase DF-9.

A "kicsik" mellett persze a "nagyokat" sem tévesztettük szem elől, hiszen olvashattok az igazi meglepetés Alien: Isolationről és a The Elder Scrolls Online-ról -- ez utóbbi esetében pedig nem csak a készülő játékot veséztük ki, de az Elder Scrolls világával kapcsolatban is sok érdekességet összegyűjtöttünk nektek.

És ez még korántsem minden, hiszen szemügyre vettük a Project Sparkot, az új Divinity részt, az Original Sint, a Next Car Game-et, a Dreamfall Chapterst és a Legacy of Kain világába kalauzoló Nosgothot is! A teljes listát szokás szerint a Magazin menüpont alatt böngészhetitek át.

Vámpírok, robotok és hősök

Habár a január-február nem a videojáték-ipar legtermékenyebb időszaka, ennek ellenére nem panaszkodhatunk, hiszen kaptunk egy új Assassin's Creed játékot (Liberation), tizenkét év után visszatért PC-re a Metal Gear-saga (MGR: Revengeance), február végén pedig érkezik a Castlevania: Lords of Shadow 2, ami egyrészt a friss PC Guru címlapsztorija, másrészt először nálunk olvashattok róla tesztet a magyar gamer sajtóban!

És ezek még csak a húzónevek, hiszen ezúttal is 15 tesztet zsúfoltunk a lapba, a fentebb említett alkotások mellett például olyan gyöngyszemeket, mint az első nagy Kickstarter-siker, a Broken Age, a régi időket felelevenítő Might & Magic X: Legacy, az éppen stagnáló RPG-műfajt bővítő The Banner Saga, vagy éppen a tavalyi Tomb Raider nextgen verziója, a Definitive Edition. Ha kíváncsi vagy, hogy ezúttal pontosan mely játékokat tettük górcső alá, akkor KATTINTS IDE!

Minden más

Az előzetesek és tesztek mellett természetesen ezúttal is találkozhattok a szokásos rovatokkal (Free-to-play játékok a Steamen, Klasszikusok újrajátszva, Nosztalguru, Gondolatébresztő), és vannak "extra" cikkeink is, úgymint egy négy oldalas tippek-trükkök összeállítás a The Incredible Adventures of Van Helsinghez, összeszedtük a legjobb Euro Truck Simulator 2 modokat, illetve két oldalon olvashattok arról, hogy miképp lehet egy kicsit felhasználóbarátabbá varázsolni a Steamet.

Hardverfronton szintén nem pihentünk, hiszen a tesztelt felhozatalban szerepel okostelefon, konzolos videorögzítő, hangfal, továbbá gamer egér és billentyűzet. Na meg érkezik a szokásos ÁlomPC rovat három különböző konfigurációval, illetve most sem maradtok Mentőövek nélkül.

Teljes játék: Two Worlds II + kiegészítő

Februárban egy jó kis lengyel szerepjáték, a Two Worlds II kapott helyet a gurus DVD-korongon, méghozzá steames változatban, külön telepíthető magyar felirattal (köszönet érte Marton Krisztának és a HUNosítók csapatának), és a Pirates of the Flying Fortress kiegészítővel. 

FIGYELEM! Az aktuális teljes játékunk telepítése nem úgy zajlik, ahogy azt korábban megszokhattátok, úgyhogy az installálás előtt mindenképpen olvassátok el a magazin 5. oldalán található útmutatót, vagy a teljes játékról írt külön cikkünket!

pcguru-2014-02-februar.jpg

A 2014/02-ES PC GURUT FEBRUÁR 13-TŐL KERESSÉTEK AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!