• Január közepén jelentette meg Matt Thorson a Celeste DLC-t
  • Nem fog ebben a hónapban megjelenni

Többször írtunk már a tavalyi év egyik legnagyobb indie sikeréről, a Celeste-ről: arról, hogy a játékot több, mint félmillióan vették meg, hogy a játék limitált kiadást kap, és egy DLC-t, ami tovább görgeti a történetet, és még nagyobb kihívások elé állítja a játékosokat.

A DLC, ami a hírek szerint brutális nehézségű és mindenki számára ingyenes lesz, nem jelenik meg áprilisban, ezzel együtt a Limited Run Games által gyártott fizikai kiadást sem kapják meg a játékosokat. A fejlesztő közölte, hogy amíg a Farewell címet viselő letölthető tartalom el nem készül, addig a limitált kiadás sem kerül gyártósorra.

Matt Thorson azt nem közölte, hogy mikor készül el a DLC, de állítja, nem kell rá hónapokat várni, így remélhetjük, hogy májusban, júniusban megjelenik az update. Addig is, ha kíváncsiak vagytok rá, hogy miért nyerte el a játékosok és a kritikusok tetszését a Celeste, akkor megvehetitek a PS Store-ban, hogy egy különleges, narratíva vezérelte kalandra invitáljon. Ne féljetek megtapasztalni az élményt, amit a Celeste nyújt, nem fogjátok megbánni az érte kért pénzt!