A Trónok Harca napjaink legnépszerűbb sorozata, amiben szerepet kapni minden színész álma. Az Artúr király - A kard legendája szereplőjének lehetősége lett volna részt vennie a Trónok Harca forgatásán, de el kellett utasítania David Benioff showrunner ajánlatát.

"Éppen a The Lost City of Z-t forgattam, és nem tudtam összeegyeztetni a munkálatokat. Aztán Belfastba kerültünk, ahol éppen abban a házban szálltam meg, amiben Peter Dinklage és Benioff is lakott. Minden nap láttam őket, ahogy reggel elindulnak, és azt gondoltam: a fenébe, most én is velük tarthatnék." -- közölte a Gamespotnak adott interjújában, majd folytatta: "Szomorú és elkeseredett voltam, így meg sem kérdeztem, hogy kit alakítottam volna. Nem akartam tudni." -- tette hozzá.

Charlie Hunnam ugyanakkor sejti, hogy elég jelentős szerep lett volna, amit el kellett volna játszania. Most már csat találgathat, hogy a karrierjére milyen hatással lett volna, ha elvállalja, de egy biztos: a 37 éves brit színész 1996 óta játszik, így számíthat arra, hogy a jövőben sem fogják munka nélkül hagyni.

A Trónok Harca pedig két hónap múlva visszatér, hogy Westeroson folytatódjanak a politikai harcok, hatalmi játszmák. Daenerys Targaryan pedig a Hét királyság területére lép, aminek következményei beláthatatlanok egyelőre. 

Ti mit vártok a Game of Thrones hetedik évadától?

king-arthur-legend-of-the-sword-movie-wallpaper-11.jpg