• Horror-témájú flipper-játék készül
  • Ez lesz a Pinball M
  • Ingyenesen letölthető formában érkezik

A hazai illetőségű Zen Studios a Pinball FX-szériával lényegében kimaxolta a flipper-játékok műfaját. Éppen ezért volt meglepő döntés tőlük, hogy a számozást elhagyva visszatértek az alapokhoz. Lényegében szinte mindent az alapoktól építettek újra: Unreal Engine 4-re váltottak (ez a grafikában nagyon szépen visszaköszön), HD-kijelző jött a pont-mátrix helyett, valamint immár szabadon állítható a kameramagasság is. A csapat most egy horror-témájú flipper-játékot jelentett be Pinball M néven, ami viszi tovább a jól ismert receptet, azonban főképp rémisztő és többségében licencelt asztalokra épít.

A Pinball M öt, több franchise által inspirált asztallal fog megjelenni, köztük a Gyerekjáték (Child's Play) által ihletett Chucky's Killer Pinball-lal, a Behaviour Interactive-val együttműködve készült Dead by Daylight Pinball-lal és a Zen saját, Lovecraft által inspirált Wrath of the Elder Gods Director's Cut asztalával. Ezen kívül két másik asztalt is kapunk még, de ezeket csak később fogják leleplezni. A játék PlayStation, Xbox, Nintendo Switch és PC platformokra készül és ingyenesen letölthető lesz, de természetesen az asztalokért már fizetni kell.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.