• A Boss Key Productions tavaly zárt be a Lawbreakers és a Radical Heights kudarca után
  • CliffyB akkor úgy fogalmazott, hogy soha többet nem fog játékot fejleszteni
  • Most azonban a Twitteren jelezte, hogy van egy nagyon jó ötlete, ami nem hagyja nyugodni
  • Ráadásul ezúttal nem a battle royale zsánerébe próbálná ki magát

Cliff Bleszinski avagy CliffyB, a legtöbbeknek talán a Gears of War játékok kapcsán lehet ismerős, azonban a tervező egy ideje már maga mögött hagyta azt a korszakát, és nem is olyan rég megpróbálkozott a saját, független stúdiója beindításával. A Boss Key Productions azonban sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A hozzájuk köthető játékok sem a kritikusok, sem a játékosok szívét nem tudták meghódítani, ennek megfelelően pedig le is kellett húzniuk a rolót tavaly májusban.

cliff-bleszkinski-l01.jpg

CliffyB akkor még úgy fogalmazott az eset kapcsán, hogy soha többet nem fog játékfejlesztéssel foglalkozni, azonban könnyen lehet, hogy ez a sarkalatos álláspontja azóta megváltozott, de minimum finomodott egy kicsit. Nemrég ugyanis a Twitteren jelezte, hogy egy ideje nem hagyja nyugodni egy játékötlet (ami ráadásul még csak nem is battle royale, ahogy azt külön kiemelte), és arra is panaszkodott, hogy amikor már azt hitte, hogy végleg szakított ezzel a szakmával, az agya közbelépett.

Mi pedig kíváncsian várjuk, hogy visszatér-e, már csak azért is, mert a Boss Key bezárása után közzétett játékötletek között akad nem egy igencsak érdekes is, amit szívesen látnánk a képernyőnkön.