• 100 és 500 dollár közötti összeggel díjazza a Funcom a bejelentéseket
  • Ehhez súlyos hibát, visszaéléseket kell dokumentálva jelenteni

A Conan Exiles nagy népszerűségnek örvend, többszörösen visszahozta már az árát, ebből most csepeghet egy kicsi a játékosoknak is, már ha elég szemfülesek. A Funcom fejlesztői ugyanis pénzzel ösztönzik a hibák felkutatását, elég komoly összeggel 100 és 500 dollárral (durván 30-150 ezer forint) támogatják meg az önjelölt tesztelőket.

Persze ehhez nem valami bagatel apróságra, hanem csalásra, visszaélésre (exploit) lehetőséget adó kiskapukat kell jelenteni feléjük. Komoly problémákat keresnek, melyeket az online játék során lehet alkalmazni és nagy előnyre lehet szert tenni velük, mint például a duplikáció, vagy sziklák, hegyek belsejébe építkezés.

Nem elegendő azonban leírni, hogy “Béla bá' ezt és ezt látta”, hanem mellékelni kell az előállítás menetének lépésenkénti leírását, ha lehet videóval, képekkel alátámasztva, szemléltetve. Az esetleges jutalmazáshoz egy PayPal számlára is szükség lesz, valamint a Steam fiókra, ha szeretne a hibavadász felkerülni az “Exploit Hunters” dicsőségfalára. A díjazás összege pedig attól függ, hogy milyen súlyosságúnak ítélik a hibát és jelentette-e már valaki.

Ja, és itt vannak az új ostromgépek is, melyeknek pusztító erejét látván szemöldökünkkel ellentétben a falak és házak nem maradnak felhúzva.