• Csak jövőre debütálhat a Cris Tales
  • Mely egy gyönyörű tisztelgés a JRPG-k zsánere előtt
  • A mérete miatt azonban végül nem tudtak vele időben elkészülni a fejlesztők

Az indie piacon időről-időre felbukkannak olyan játékok, melyek már első pillantásra elvarázsolják az embert gyönyörű (netán stílusos) grafikájukkal vagy nagyszerű ötleteikkel. A Cris Tales pedig pontosan ilyen cím: a Dreams Uncorporated alkotására egyszerűen öröm ránézni, ráadásul a program által képviselt, időutazásra épülő, egy adott helyszín múltját, jelenét és jövőjét egyaránt megjelenítő koncepció is izgalmas ígérkezik.

cris-tales-megjelenesi-datumot-kapott-a-gyonyoru-japan-rpg-mely-a-nextgen-konzolokra-is-ellatogat.jpg

Nagyon úgy néz ki azonban, hogy egy kicsit még várnunk kell a játékra. A Cris Tales eredetileg november 17-én debütált volna, azonban a fejlesztők nem készültek el vele időben, így 2021 elejére kellett csúsztatniuk a megjelenést. A Dreams Uncorporated vezérigazgatója egy közleményt is kiadott a szomorú hír kapcsán, melyben egyrészt felhívja a figyelmünket arra, hogy a fejlesztőcsapat nagyon kicsit, másrészt pedig elárulja, hogy mivel minden helyszínnek lesz múltja, jelenje és jövője, ezért úgy érzik, nem is egy, hanem három játékot készítenek egyszerre.

Épp ezért sajnos még némi időre van szükségük a projekt befejezéséhez, de azért ne búslakodjunk nagyon, hiszen a játék ingyenes demója most is elérhető a Steamen, ha már nagyon nem bírjuk Cris Tales nélkül.  

cris-tales-vegre-konzolon-is-kiprobalhato-a-meseszep-japan-rpg.jpg