• Ma este lekerül a Steamről a Crucible
  • Visszatérnek zárt bétába, hogy így fejlesszék a játékot

Hiába debütált nagy reményekkel májusban az Amazon Games és a Relentless Studios free-to-play hero shootere, a Crucible, a multiplayer játék egyelőre az év talán legnagyobb bukásának mondható, melynek három játékmódjából kettőt el is kaszáltak nemrég. Azóta a játékosszám is még inkább bezuhant: most már mindössze 100-200 között mozog az egyidejű játékosok mennyisége. Várható volt tehát, hogy hamarosan valami drasztikus lépésre is sor kerül: a fejlesztők bejelentették, hogy visszaterelik a Crucible-t zárt béta státuszba.

crucible-visszamegy-zart-betaba-az-amazon-oriasit-buko-jateka.jpg

A Crucible ma este 18 óráig még elérhető marad a Steamen, ezt követően viszont már csak azok fognak tudni játszani vele, akik korábban letöltötték, új játékosokat nem fognak beengedni. Az előzetesen tervezett tartalmi bővítések ennek ellenére nem állnak le, mint ahogy maga a játék is elérhető lesz folyamatosan, viszont egy zárt közönség segítségével igyekeznek javítani a Crucible-ön.

A későbbiek folyamán egyébként lesz lehetőség jelentkezni a bétára is, ám aki biztosra szeretne menni, az jobban teszi, ha még ma letölti a játékot a Steamről.