Nincs más dolgotok, mint jól kiélvezni az egyjátékos demó minden egyes percét, majd eztán egy összeszedett, átgondolt bemutatót írni a próbaverzióban szerzett élményeitek alapján.

Crysis nyereményjátékA Crysis.hu és a PC GURU közös nyereményjátékán olyan írásokat várunk, amely tárgyilagos szemmel, inkább objektív megközelítésben ismerteti a Crysis demóváltozatát. Írd le, hogy milyen a pálya, milyenek a fegyverek, mennyire nehéz, illetve könnyű a játék, milyen beállítások vannak, esetleg mik az egyes beállítások közötti különbségek, milyen a mesterséges intelligencia, satöbbi. Írj le bármit, ami segít a játékmenet megértésében, a játék megismerésében, azaz egy bővebb ismertetőt várunk, mely kellően bemutatja, hogy mire számíthat az egyszeri játékos. A legjobb írásmű tulajdonosa egy dobozos Crysis példánnyal lesz gazdagabb. Az eredményhirdetés november 17-én lesz a Crysis.hu weboldalon, ahol aztán a győztes bemutató mellett további néhány jól sikerült írásmű is helyet kap, így minden Crysis-rajongó elolvashatja azokat! A munkáitokat a Tesztelj Velünk! infó menüpont alatt található Crysis demó pályázatra kattintva küldhetitek be!

Még valami: időközben megjelent egy ForceWare frissítés is az Nvidia kártyatulajok legnagyobb örömére, mely a felmerülő kompatibilitási és egyéb problémákat hivatott orvosolni, így akiknek eddig problémát okozott a Crysis egyjátékos demonstrációjának futtatása, most azok is újrapróbálkozhatnak, a hír alatt megtalálható meghajtóprogram telepítésével.