• Nemrég befutott a CS:GO legújabb frissítése
  • Ami után a lelépő vagy kirúgott csapattársakat nem helyettesíti botokkal a játék
  • Legalábbis kompetitív és wingman módban

Még alig kezdődött el az év, de a CS:GO-hoz már be is futott egy igencsak jelentős változtatás. Nemrég ugyanis a Valve kiadott egy új frissítést, mely pár apróbb módosításon túl gyakorlatilag eltűnteti a botokat a kompetitív és wingman játékmódokból.

Eddig ugyanis, amennyiben valaki rossz netkapcsolata miatt kiesett a fenti módokból (netán a csapattársai szavazással kirúgták), úgy egy bot vette át a helyét, ez azonban mostantól megszűnik, és a csapat, ahonnan a játékos távozott, egyszerűen csak emberhátrányban lesz a továbbiakban, kivéve, ha a kiesett illető vissza tud csatlakozni. Amennyiben egy komplett csapat lelép meccs közben, úgy őket egyetlen bottal helyettesíti majd a játék, ami a spawn ponton fog várakozni, hogy könnyű legyen leszedni.

A közösség nem feltétlen örül a változtatásoknak, páran ugyanis úgy vélik, sokkal jobb lett volna, ha a Valve nem eltávolítja a botokat, hanem komplexebbé teszi őket, hogy például tudjanak fegyvereket vásárolni és dobni az emberi csapattársaknak a kör elején.