• Egy rajongó összevágta a Cyberpunk 2077 trailereit Ciri meséjével
  • Ez feltételezi, hogy Ciri járt egy hasonló világban
  • A CD Projekt RED munkásságát elnézve ez nem is lehetetlen

Könnyen lehet, hogy a CD Projekt RED már a The Witcher 3: Wild Huntban utalt a Cyberpunk 2077-re, méghozzá akkor, amikor Ciri a világok közötti utazásairól mesélt Geraltnak. Ekkor ugyanis megemlít egy olyan világot, ahol az embereknek fém volt a fejükben, hatalmas városokban éltek és lovak helyett repülő hajókat használtak.

ciri-cyberpunk.jpg

Egy kreatív rajongó össze is vágta ezt a beszélgetést a Cyberpunk 2077 tegnapi trailerével, valamint az első teaser trailerrel, összehozva egy hangulatos anyagot, ami láttán tényleg elhihetjük, hogy Ciri átugrott a CD Projekt RED másik játékába.

A vicc az egészben, hogy akár bele is futhatunk Ciribe majd a Cyberpunk 2077-ben, már ha a fejlesztők megragadják az alkalmat, és mondjuk egy easter egg formájában beleteszik. Elvégre a The Witcher 2: Assassins of Kingsben még szénakazal tetején döglött asszaszint is találhattunk. Ezután nem lenne meglepő, ha összefutnánk Cirivel, mondjuk egy földalatti kocsmában. A CD Projekt RED úgyis imád kikacsintani más játékokra, médiára.