A lengyel csapat berkeiben készülő, kimondottan izgalmas játék egy 1980-as években piacra dobott, hasonló névvel ellátott (Cyberpunk 2020) társasjátékra alapszik, de a közelmúltban megjelent népszerű, a tudományos fantasztikum témáját boncolgató filmekből, könyvekből és persze játékokból is merít ihletet, hogy egy teljesen egyedi világot kapjunk, melyben örömmel merülhetünk el.

A fő helyszín egyetlen város, Night City lesz, ahol az emberek olyan szintre vitték az implantátumok iránti imádatukat, hogy függők lettek, egy idő után pedig teljesen bekattannak. A testük lázadni kezd a még természetesen szervei ellen, majd átveszi az irányítást, és a még érintetlen embereket, az úgynevezett meatbageket kezdi el gyilkolni. A városban gyakoriak az ilyen vérengzések, olyannyira, hogy a vezetés egy különleges osztagot állított fel a bajkeverők likvidálására. Ez a csapat a MAX-TAC (Maximum Force Tactical Division) vagy ismertebb nevén a Psycho Squad, akik brutális tűzerővel készek leteríteni mindenkit. Az alábbi trailerben egy ilyen bevetést láthatunk, ám a megszokott befejezés helyett ezúttal úgy zárult az akció, hogy a delikvens csatlakozhatott az osztaghoz -- legalábbis nagyon erre utal a videó utolsó képsora.

A CD Projekt Red az anyag legvégén elrejtett egy szöveget, melyben elmondják, hogy később egy jobb videót is ki fognak adni, ami már mutat is valamit, s noha a hivatalos álláspont jelenleg az, hogy a játék akkor lesz a boltokban, mikor kész van, a tervek szerint 2015-ig is várhatunk a megjelenésre. A csapat komolyan gondolja azt, hogy egy tökéletes játékot adjanak ki.