• Többször is elcsúsztatták már a Cyberpunk 2077 megjelenését
  • De a pénzügyi vezető magabiztos a mostani megjelenéssel kapcsolatban
  • Ami november 19-én esedékes

Akárcsak anno a The Witcher 3: Wild Hunt, úgy a Cyberpunk 2077 sem tudott a tervek szerint megjelenni. A CD Projekt RED először áprilisban akarta kiadni, ám ezt végül alaposan eltolták. Az új dátum szeptemberre esett, ám végül újabb csúsztatás jött, ekkor kaptuk meg a november 19-re szóló megjelenést. Állítólag a játék ekkor már készen volt, csak még ballanszolni kellett, meg persze a szokásos csiszolás is ráfért.

Most a cég pénzügyi vezetője, Piotr Nielubowicz egy befektetőknek szóló, főleg a cég pénzügyi sikereit ecsetelő videó végén jegyezte meg, hogy amikor legközelebb hasonló anyaggal jelentkezik a Youtube-on, a Cyberpunk 2077 már a boltokban lesz. A legközelebbi ilyen videó decemberben lesz esedékes.

Ez persze nem jelenti azt, hogy több késés nem lesz, hiszen november 19. és december 1. között azért van még pár nap, így egy rövidke csúszás még simán beficcenhet. De Nielubowicz magabiztossága azzal kapcsolatban, hogy a következő videója előtt megjelenik a Cyberpunk 2077 mindenképpen bíztató.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!