• Rengeteg autó lesz a Cyberpunk 2077-ben
  • Ezeket különféle osztályokba sorolták be
  • Mindegyiket egyedi élmény lesz vezetni

A ma esti Night City Wire főleg a játékban fellelhető járművekre koncentrált, amik különböző osztályokba lesznek sorolva az egyszerű civil kocsiktól a nagy teherautókon és luxuskocsikon át a hipermodern sportgépekig és persze a motorokig.

Minden járművet egyedi élmény lesz vezetni. A masinák kinézetét és képességeit a környék és a korábbi tulajdonos is meghatározza, így ugyanaz a járműtípus, ami a gazdagabb negyedekben nagyszerű autónak bizonyul, a pusztaságban életveszélyes roncshalmaz lehet.

Az autókat természetesen el is tárolhatjuk, így nem kell mindig újat lopni vagy venni, csak „füttyentünk” és a játék "bespawnolja", mint a Witcher 3 Keszeget. Na jó, azért remélhetőleg nem olyan idétlenül, például nem kell egy épület tetejére sem felmásznunk az autónkért.

Az epizódban szó esett a játékban fellelhető divatról is, amit négy jól elkülöníthető stílusra lehet szétosztani. Van, amelyikben a kinézet a fontos, nem a funkció, illetve a fordítottja is felfedezhető. A harmadikban az egyszerűbb vonalak a jellemzőek, míg a celebek főleg a színes, változatos divatot bírják. S ezek a stílusok nem csak a ruhákra, de a járművekre, implantátumokra és fegyverekre is kihatnak.