Dark HorizonA Dark Horizon sztorija rejtélyes, de annál érdekesebb: a galaxis lassan haldoklik, csillagrendszerek szűnnek meg, és úgy látszik, semmi sem tudja útját állni a pusztulásnak. Azonban egy pletyka terjed az univerzumban, egy fegyverről, ami képes lenne megállítani ezt az ismeretlen veszedelmet -- a neve Light Core.

A játékban 22 küldetésen át fogunk harcolni a gonosz mirkek ellen az emberiség túlélésének érdekében. Az idáig egyetlen megismert faj a guardian –- sajnos csak a nevüket tudjuk --, de az ígéretek szerint több népet is képviselhetünk majd.

Dark HorizonA hajónk átalakítható és fejleszthető lesz, sőt mi több, a csaták után a szétrobbantott ellenségek ottmaradt alkatrészeiből, és a különböző erőforrások együttes erejével saját magunk is készíthetünk pajzsokat és fegyvereket.

A Dark Horizonban amellett, hogy egy kisebb osztagnak is parancsolhatunk, két harci mód áll majd rendelkezésünkre. A Shadow módban az ellenség radarjainak számára szinte láthatatlanok vagyunk, de gyenge a tűzerőnk, ezzel szemben a Corter módban könnyű észrevenni minket, ám nagyobb pusztítást tudunk végezni.

A megjelenés közel van, ugyan is szeptember 26-án már a kezünkben lehet a játék, és nem kell aggódni a gépigény miatt sem, hiszen nagyon barátságosra sikerült.

Minimum konfiguráció:

  • Operációs rendszer: Windows XP
  • CPU: P4 2.4 GHz
  • RAM: 128 MB
  • HDD: 2.5 GB
  • VGA: GeForce FX 5700 64 MB videokártya-memóriával, vagy ennél jobb