• Már a Darksiders 3 is elérhető az Origin Access Premierben
  • Mellette pedig a This is The Police 2 és a Beholder 2 is bekerült a kínálatba
  • Ezek az első harmadik fél által készített játékok a Premier kínálatában

November végén került a boltokba a Darksiders 3, melyet most már a teljes ár kifizetése nélkül is játszhatunk. A Gunfire Games alkotása ugyanis, a This is The Police 2-vel és a Beholder 2-vel együtt, immár elérhető az Origin Access Premier részeként is. Érdekesség, hogy ez a három cím az első harmadik fél által készített játék, melyet az EA exkluzívan a Premier előfizetőinek tett csak elérhetővé.

Maga az Origin Access az EA saját előfizetéses megoldása, melynek keretein belül havi 4 euróért (nagyjából 1300 forintért) hozzáférést kapunk 167 játékhoz addig, amíg az előfizetésünk él. A Premier pedig ennek a szolgáltatásnak a felturbózott változata, ahol havi 15 euróért (körülbelül 4800 forintért) olyan friss címekhez is hozzájuthatunk, mint a FIFA 19 vagy a Battlefield 5, illetve az Anthem is elérhető lesz Origin Access Premierben, mikor megjelenik.

Az EA továbbá bővítette a sima Origin Access kínálatát is, olyan címek tűntek fel a listában, mint az A Way Out vagy épp a Star Wars Knights of the Old Republic első és második része.  

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!