A Darksiders 3-ról először 2013. áprilisában hallottunk, most pedig 2018. november vége van, a régóta beharangozott játék pedig megjelenik. A történet középpontjában ezúttal Fury áll, aki az apokalipszis négy lovasának egyike, azonban az elmúlt hetek promójában már sok mindent láthattunk, csak éppen Fury paciját nem.

A THQ Nordic most úgy döntött, megmutatja az állatot, amelynek segítségével Fury szembeszáll a hét főbűnnel. A ló neve Rampage (tombolás, őrjöngés), azonban a trailer közel sem reflektál a hátas nevére. A másfél perces anyag, kellemes, lágy zenéjével, játékos pillanataival kifejezetten megnyugtató hatást kelt az őrület elindulása előtt. A paci persze nem hasonlít a hétköznapi állatokra, ahogy a mellékelt képen is látszik, de egy ilyen nem is illene Fury személyiségéhez és céljához.

darksiders-3-horse-rampage.jpg

A zenés videó a "Horse with No Name" címet kapta, a körülbelül 15 órás végigjátszás során pedig alighanem sokat fogunk ülni Rampage hátán, hiszen a végítélet nem motoron és autón jön el, hanem lovakon, ahogy azt már sok ezer éve megírták...