• A Suicide Squad rendezői változatáról kérdezték David Ayert
  • Szerinte könnyű lenne összehozni, és örülne is neki

Az előző hét egyik legnagyobb filmes bejelentése az volt, hogy kiderült, rendezői változatot kap Az Igazság Ligája, így végre a Zack Snyder-féle verzió is megtekinthető lesz a rajongók hosszas unszolásának hatására. Nem ez az egyetlen film azonban, melynek végleges verziója bevallottan nem tükrözi a rendező eredeti vízióját - a Suicide Squad - Öngyilkos osztag direktora, David Ayer például többször is kifejtette, hogy nem az ő filmje jutott el a mozikba.

david-ayer-szerint-a-suicide-squad-is-siman-kaphatna-rendezoi-valtozatot.jpg

Ayernek nemrég fel is dobták a kérdést, hogy elképzelhetőnek tart-e egy rendezői változatot, amire a rendező így választolt:

"Jó kérdés. Az én vágásomat könnyű lenne befejezni, és hihetetlenül katartikus lenne számomra. Eléggé kimerítő, amikor téged szidnak egy olyan film miatt, amit szanaszét vágtak. Az a film, amit én készítettem, soha nem lett bemutatva" - írta a Twitteren.

Nem Ayer volt az egyetlen, aki annak idején ellenérzését fejezte ki a film kapcsán: a Jokert alakító Jared Letónak például rengeteg jelenetét kivágták, aminek nyilván nem örült. De egy esetleges rendezői verzió más megvilágításba helyezhetné mind a karaktert, mind magát a filmet, amely jövőre teljesen különálló folytatást kap The Suicide Squad címmel, James Gunn rendezésében.