• Elérte a célját a #ReleaseTheSnyderCut mozgalom
  • 2021-ben bemutatják Az Igazság Ligája Zack Snyder-féle verzióját

Bár a 2017-ben mozikba került Az Igazság Ligája rendezője hivatalosan Zack Snyder, mégsem mondhatjuk, hogy a végleges film az ő vízióját képviseli, az amerikai direktor ugyanis a forgatást követően otthagyta a projektet lánya halála miatt, így az utómunkálatoknál és a vágásnál már nem volt jelen - ezeket Joss Whedon (Bosszúállók) vezényelte.

Mint ismeretes, Az Igazság Ligája végül nagy bukás lett, amely nemcsak a mozikban teljesített az elvárások alatt, de a DC-rajongók is jócskán lehúzták - többek között azért, mert túlságosan is könnyed volt, főleg az előző filmekhez képest. Nem véletlen, hogy az elmúlt években elindult a #ReleaseTheSnyderCut mozgalom (melybe egyébként maguk a színészek is beszálltak), miután Snyder elmondta, hogy létezik egy alternatív változat is a filmből.

gyoztek-a-rajongok-2021-ben-bemutatjak-az-igazsag-ligaja-zack-snyder-fele-verziojat.jpg

Nos, a rajongói nyomás mostanra végül célba ért, a rendező ugyanis bejelentette, hogy 2021-ben jön a Zack Snyder's Justice League, mely az HBO Max kínálatában fog debütálni. Hogy pontosan milyen formában - rendes filmként vagy minisorozatként -, azt egyelőre még nem tudni, mivel egy 4 órás alkotásról beszélünk.

Természetesen nem arról van szó, hogy egy teljesen kész másik film ott hever valamelyik fiókban, hiszen bizonyos utómunkák - vizuális effektek, zene, meg persze a vágás - még hátra vannak, melyek összességében 20-30 millió dollárba fognak kerülni. A bemutató pontos dátuma egyelőre még nem ismert.