• Június 20-án érkezik az új, ingyenes frissítés
  • Az Engines of Annihilationben két új játékmód lesz
  • Egy új pálya is lapul
  • Három új skint is kapunk

Akárcsak legutóbb a Skins and Doctrinest, úgy a június 20-án érkező Engines of Annihilation című frissítést és ingyenesen kapjuk meg a Warhammer 40.000: Dawn of War 3-hoz. És akárcsak elődje, ez is egy új pályát, játékmódokat és skineket is kap.

Az új pálya címe: Mortis Vale. Ez kifejezetten a két új, Tower Defense jellegű két új játékmódhoz készült, de persze futhatunk rajta 2v2 és 3v3 meccseket is. Emellett kapunk három új skint a House Raven, az Exalted és a Deathskulls képében. Ami pedig a játékmódokat illeti, nos, azok az igazán ütős dolgok az új frissítésben.

Az Annihilation with Defenses és az Annihilation Classics című játékmódok között a különbség nem csekély. Bár mindkettőben meg kell védenünk kulcsfontosságú épületeinket a rohamozó MI vagy más játékos irányította ellentől, előbbiben meghatározott helyeken őrtornyok állnak. Ezzel szemben az Annihilation Classics nekünk kell felépíteni az őrtornyokat, miután megszereztük a megfelelő doktrinát (három új lesz, frakciónként egy – ezek minden többjátékos módban elérhetőek lesznek).

>