• A Warhammer 40 000: Dawn of War április 27-én jelenik meg PC-re
  • Lesz Standard, Limited és Collector’s Edition
  • Az előrendelői bónusz egy skin pakk

Ugyan korábban úgy tudtuk, hogy a Warhammer 40 000: Dawn of War 3 április 30-án jelenik meg, most a Relic és a Sega rácáfolt erre, ugyanis hivatalos dátummal szolgáltak, ami nem más, mint április 27. Sőt, ennél kicsit többel is előálltak, ugyanis leleplezték az előrendelői bónuszokat, valamint a gyűjtői és limitált kiadásokat.

Akik előrendelik a Dawn of War 3-at, azok megkapják ajándékba a Masters of War Skin Packot. Ebben található a Dark Queen skin Lady Solaria részére, a Ghost Seer „ruha” Farseer Taldeer számára, és a Big Kustom külső a Beauty-nak.

Ami a különféle kiadásokat illeti, a Standard Edition 59,99 euróba kerül majd, ami durván 18 500 forintot jelent, ami elég borsosnak tűnik ahhoz képest, hogy semmi extra nincsen benne. A Limited Edition 64,99 euróért (kb. 20 ezer forintért) cserébe ad a játék mellé egy prémium disc bookot, egy lentikuláris kártyát valamint a zenei albumot.

warhammer-dawn-of-war-3-limited-edition.jpg

A Collector’s Edition 119,99 euróba, azaz nagyjából 37 ezer forintba fog fájni, de ezért cserébe a Limited Edition tartalma mellett kapunk még egy Godsplitter Daemon Hammer replikát, három zászlót egy-egy frakció címerével, valamint az előrendelői bónuszként is felkínált Masters of War Skin Packot.

warhammer-dawn-of-war-3-collectors-edition.jpg