Day of Defeat ingyen hétvégeAz ingyen hétvége július 4-6. között zajlik, és lehetőségünk van kipróbálni a Palermo update-tel frissített Day of Defeat Source-ot.

A frissítés többek között egy új pályával bővül, ami a Palermo névre hallgat, Magnar Jenssen készítette, és az azonos nevű olasz kikötőváros ihlette. A Steam Communityt kis mértékben sikerült beépíteni a játékba, így már a körök végén a játékosok neve mellett feltűnik az avatarjuk is. Ha steames barátainkkal játszunk, könnyedén észrevehetjük őket, mert a nevük mellett egy kis barátikon lesz látható. További jó dolog, hogy a közösségi oldalon a játékosok statisztikáit böngészhetjük. A Team Fortress 2-höz hasonlóan részletes adatokat kapunk arra vonatkozóan, hogy milyen fegyvereket szeretnek használni, és hogy melyik karakterosztályt preferálják.

A játék 51 új achievementtel bővül, amelyek minden játékstílust lefednek. Ezekre egy példa a Jack of All Trades, amit akkor kapunk meg, ha egy élet alatt minden fegyverrel meg tudunk ölni valakit. Talán a legjobb újítás az, hogy a Day of Defeat kap egy úgynevezett Freeze Cam nevű megoldást, amivel megnézhetjük, ki lőtt le minket és honnan.

Nem maradt más hátra, mint beizzítani a Steam hozzáférésünket, és serényen tölteni a Day of Defeat Source-ot, valamint jó játékot kívánni.