• Új Daymare: 1998 trailer és képek érkeztek
  • A túlélő-horror nyáron fog megjelenni

Legutóbb két éve írtunk a Kickstarteren is próbálkozó Daymare: 1998 kapcsán, ami jól mutatja, hogy az Invader Studios játékának fejlesztése nem haladt éppen zökkenőmentesen. Most azonban jó hírekkel rukkoltak elő, a Destructive Creations és az All in! Games személyében ugyanis két új partnerre is szert tettek, akikkel "új szintre tudják emelni a projektet" - nem mellesleg a megjelenést is bejelentették 2019 nyarára, méghozzá egy új trailer, illetve egy adag friss screenshot társaságában.

Ha első pillantásra a Resident Evil 2 jut eszedbe a Daymare: 1998-at látván (még a logó és az évszám is stimmel), akkor nem benned van a hiba, hiszen a játék egy külső nézetű túlélő-horror lesz, amely a 90-es évek klasszikusai előtt szeretne tisztelegni. Lesz itt minden, ami a műfajnak elengedhetetlen kelléke: félelmetes ellenfelek, limitált lőszermennyiség és mentési lehetőség, valamint fejtörők - mindez egy több szálon futó történet formájában elmesélve.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A Daymare: 1998 tehát a tervek szerint a nyár folyamán debütál majd, első körben kizárólag PC-n, de nem sokkal később PS4 és Xbox One verziók is várhatóak.