A második csomag kicsit tartalmasabb, ebben 78 ruha lesz, és mindössze 92,99 dollárba, vagyis körülbelül 25 ezer forintba kerül majd. Igen, csak ruhák vannak benne. Igen, csak egy teljes játék árába kerül. Igen, a Dead or Alive: Last Round tényleg csak 12 ezer forint a Steamen.

Persze a szett tartalma később kisebb csomagokban is hozzáférhető lesz majd, de a kiadó állítása szerint így egyben lesz az olcsóbb, nagyjából ruhánként 80 centet spórolunk meg. A Newcomer – ami a Season Passnak is részét képezi – és ez a gigapakk ebben a hónapban jelenik meg minden platformra, aztán jön egy ruhacsomag május 16-án, egy június 16-án, végül egy harminc rucis csomag júliusban.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Két, ruhákat tartalmazó DLC-t is kibocsátanak az alkotók a Dead or Alive 5: Last Roundhoz. Az egyik a Newcomer Set lesz, amiben 16 lenge ruha lesz, ez 18,99 dollárba, azaz nagyjából 5000 jó magyar forintba fog kerülni. Azok, akiknek nem kell majd mind, külön-külön is megvehetik őket potom 1,99 dollárért, hozzávetőleg 500 forintért.