FRISS: Ami reggel még pletyka volt, pár perce hivatalos lett: a Dead Rising 3 PC-re is megjelenik, méghozzá idén nyáron, alant a hivatalos trailer. Na, ki örül?

Eredeti sztori:

A Dead Rising-sorozatban jelenleg az első és az utolsó epizód élvez Xbox-exkluzitivitást, míg a Dead Rising 2 és annak az első részhez lazán kapcsolódó mellékága, az Off the Record szerencsénkre kijött PC-re (és Playstation 3-ra). Ezután sokan szomorúan vették tudomásul, hogy a széria legutóbbi része, a Dead Rising 3 csak Xbox One-ra jelent meg. Ám lehet, hogy már nem sokáig kell szomorkodni?

A Steam adatbázisában szemfüles emberkék ráleltek egy Walking című bejegyzésre, ami mellett a Dead Rising 3 logója virított, és a SteamDB Comment mezőjében is a program címe állt (ezt láthatjátok a lenti képen). Ilyenkor felcsillan az ember szeme, pláne, ha az illetékesek kapkodva változtatás alá vonják a dolgot -- ugyanis most már a bejegyzés címe SteamDB Unknown App 265550, a logó pedig felszívódott. Ám a SteamDB Comment mellett ott maradt a Dead Rising 3 cím, sőt, alá bekerült három, a játékkal kapcsolatos képekre vezető link (ezt láthatjátok, ha ellátogattok a Steam Database oldalára).

Valóban jön a Dead Rising 3 PC-re vagy újfent a Steam adatbázis tévedésének vagyunk áldozatai? Mert ugye abban találtak rá annak idején a Halo 3 PC-s változatára is, amit azóta sem kaptunk meg. Szóval egyelőre kezeljük fenntartásokkal a dolgot, aztán ki tudja, lehet, hogy a Capcom meglep minket az E3 2014-en egy Dead Rising 3 PC-s bejelentéssel.

dead-rising-3-pc-steam-database.jpg