A Quantic Dream játékai nem csak azért nevezhetőek interaktív mozinak, mert sokszor olyanok, mintha befolyásolható átvezető videók hosszú sorából állnának, minimális játékmenettel, hanem azért is, mert film- és sorozatszínészek tűnnek fel bennük meglehetősen élethűen.

Ez alól a Detroit: Become Human sem kivétel. Már megismerhettük Valorie Curry-t (Veronica Mars), Bryan Dechartot (True Blood – Inni és élni hagyni) valamint Jesse Williamst (Ház az erdő mélyén), most pedig a hivatalos Twitteren három újabb színészt lepleztek le.

A Hanket alakító Clancy Brownt és a Lance-t megformáló Lance Henriksent a veterán sci-fi rajongók valószínűleg álmukból felkeltve is felismerik, hiszen előbbi olyan alakokat játszott, mint Zim őrmester a Starship Troopersben vagy éppen Kurgan a Hegylakóból. Henriksen meg megfordult egyebek mellett a Terminatorban és vele készült a Millennium című sorozat is, de valószínűleg sokan csak Bishopként ismerik az Aliensből.

A harmadik leleplezett színész pedig Minka Kelly, aki ugyan valamivel fiatalabb kollégáinál, de attól még nem ismeretlen. Láthattuk a méltatlanul gyorsan elkaszált Emberi tényező című sci-fiben, aminek témája mellesleg közel állt a Detroit: Become Humanhoz, illetve a Charlie angyalai remake-ben és a Vásott szülők című sorozatban is több epizódon át játszott. Az ő karakterét, North-ot már korábban is láthattuk.