Aki még nem pótolta a Deus Ex: Human Revolutiont és van a nappalijában egy Nintendo Wii U, annak érdemes egy kicsit várnia a program beszerzésével, ugyanis a fejlesztők szerint hamarosan megjelenő átirat ígérkezik a legjobb verziónak. A vásárlók nemcsak a korábban külön megvásárolható letölthető tartalmakat kapják meg beépítve, hanem egy egész sor javítást is eszközöltek a csapat tagjai.

A Deus Ex: Human Revolution Director’s Cutban az ellenfeleink okosabbak, a játék egy kicsivel szebb, a játékmenet kiegyensúlyozottabb, az egyes elemek a mozgásérzékelő perifériához vannak kötve, de ami igazán fontos: a sokat panaszolt főellenségharcok immáron több taktikai lehetőséget rejtenek, hogy így tükrözzék a játék többi részére jellemző szabadságot.

A Wii U-ra készült változat tehát minden lényeges szempontból túlmutat a most kapható verziókon, így aki egy remek programra vágyik a konzoljára, annak fokozottan ajánlatos a beszerzése -- mi pedig sírhatunk, hogy ezek a változások nem jönnek el a többi platformra.