A Deus Ex széria folytatódik, ám nem egy újabb konzolos és PC-s kiadást kapunk, hanem „csak” egy okostelefonokra írt programot. Azonban ne tévesszen meg senkit, hogy egy hordozható készülékre tervezett játékkal állunk szemben, a Square Enix ugyanis egy komoly kis folytatást tervez piacra dobni.

A Deus Ex: The Fall névre keresztelt játék a The Icarus Effect könyv közvetlen folytatása, s egy bizonyos Ben Saxont irányítva igyekszünk utánajárni egy globális konspirációnak, mely minden implantátummal felszerelkezett ember, s így hősünk életét is veszélyezteti. 

Küldetéseinket a nagy testvérben látott játékmechanizmusok segítségével tudjuk végrehajtani, így számítógépes rendszerek feltörése, settenkedés és esetenként fegyveres vagy közelharc vezet minket sikerre -- a kiadó elmondása szerint egy dobozos játékot megillető odafigyeléssel, az Eidos Montreal közreműködésével készítették el az alkotást.

Akit már a bejelentés óta felcsigázott az újabb, ezúttal már hordozható Deus Ex híre, azoknak ma jó hírt hozott a Square Enix, ugyanis kitűzték a premierdátumot. A Deus Ex: The Fall július 11-én, vagyis most csütörtökön jelenik meg, 6 eurós áron.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Deus Ex: The Fall -- Megjelenés: 2013. július 11. -- Gépigény: nem készül PC-s verzió