• Megvannak a béta időpontok
  • A zárt most novemberben lesz
  • A nyílt csak jövőre

A Diablo 4 a Blizzard epikus fantasy akció-RPG sorozatának legújabb darabja lesz, amely öt új kasztot és a központi történet folytatását tartalmazza. Nemrég a Blizzard weboldalán egy blogbejegyzésben jelentette be a cég, hogy a Diablo 4 zárt bétája 2022 novemberében kezdődik. Ez a béta a Blizzard szerint a Diablo 4 végjátékára fog koncentrálni, ami a rajongók számára furcsának tűnhet, mivel úgy tűnik, hogy így a játék megjelenése előtt végigjátszhatják rögtön a végső területeket. Nem valószínű azonban, hogy a bétában nagyobb spoilerek lesznek a Diablo 4 történetével kapcsolatban, és fontos megjegyezni, hogy ez a teszt csak azok számára lesz elérhető, akik már rengeteg órát töltöttek a Diablo 3-mal és a Diablo 2: Resurrecteddel.

Ezzel majd a Diablo 4 végjátékának "komplexitását" tesztelik, és megnézik, hogy az illeszkedik-e a sorozat korábbi részeihez, vagy felülmúlja-e azokat. Azok a játékosok, akik megfelelnek a kritériumoknak, a Battle.net-en engedélyezhetik a "Hírek és különleges ajánlatok" opciót, hogy lássák, beválogathatják-e őket a zárt bétatesztekbe. Nincs garancia arra, hogy egy játékos kiválasztásra kerül, de még azok számára is, akik novemberben lemaradnak a Diablo 4 játéklehetőségéről, ott lesz a valamikor 2023-ban induló nyílt béta.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.