• Kiszivárgott képeken látható a Diablo 4
  • Ami a "Friends and Family Alpha" során került fel az internetre
  • Ezek alapján visszatérnek a Diablo 3-ból ismert szezonok

Jópár információ látott már napvilágot a Blizzard Entertainment legendás szériájának legújabb felvonásáról, a Diablo 4-ről. Az akció-RPG-t viszont eddig csak maguk a fejlesztők próbálhatták ki, valamint nemrégiben a "Friends and Family Alpha" nevű tesztelési lehetőség keretein belül azok családtagjai, és közeli barátai. A résztvevők természetesen szigorú titoktartási megállapodás után kóstolhattak csak bele a démoni kalandba, ez viszont olybá tűnik nem mindenkit tántorított el attól, hogy megosszon ezt-azt a zártkörű mókából.

A kiszivárgott felvételek jobbára a karakterkészítőből származnak, ami alapján a személyreszabás a fej-test-haj-kiegészítók-bőrszín tengelyen fog mozogni. Ami egy fokkal érdekesebb, hogy visszatérnek a Diablo 3-ban bevezetett szezonok is, így mindig lesznek egyedi felszerlések és jutalmak, amikért megéri visszatérni a játékba. Bár ez annyira nem nagy újdonság, hisz a Blizzard már elmondta, hogy hosszú évekig tervezik támogatni a játékot. A netre felkerült anyagok szerint a Diablo 4 kétféle tutoriált, egy támogatót, és egy, a játékosok kezét jobban elengedőt fog tartalmazni, valamint kétféle nehézségi szint is feltűnik, ezek az "Adventurer - World Tier 1", és a "Veteran - World Tier 2". A UI minden bizonnyal változni fog a végső megjelenésre, de így is körvonalazódik, hogy mi várja majd a játékosokat, ha elindítják a programot.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.