• Új videót kapott a játék
  • A főszerepben a Necromancer
  • 11 percnyi gameplay jött róla

A Diablo 4 új gameplay videójával a rajongók közelebbről is megismerhetik a játék legújabb kasztját és néhány részletet az új PvP elemekből is kaphatnak. Kezdve magával a karakterrel, úgy tűnik, hogy az ezt a kasztot felvállaló játékosok rengeteg testreszabási lehetőséget kapnak majd, amik segítenek változatosabban leszámolni az ellenségeikkel. Háromféle csontvázat idézhetnek meg, a hagyományos élőhalott harcosoktól kezdve a mágusokon át az óriás gólemekig. Mindhárom megidézett rémségnek három saját spéci képessége is lesz, így igen sok lehetőség adatik arra, hogy a Necromancer-t, vagy ha jobban tetszik, a Nekromantát egy bizonyos játékstílushoz igazítsuk.

A Necromancer azonban nem csak a csontváz szövetségesek megidézésére támaszkodhat a Diablo 4-ben. Az új játékban négy fő játékstílus közül választhatunk majd, a Diablo 2 rajongói számára ismerős hagyományos csontvarázslatokat használva, a vérmágia és a sötétség erőinek hasznosítása mellett. A Diablo 4-ben a Necromancer hasonló mechanikája a Book of the Dead nevet viseli, és ez az, ami lehetővé teszi a bárki számára, hogy saját élőhalott hadsereget hozzanak létre a játékmódjuknak megfelelően.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.