A Blizzard múlt éjjel bejelentette, hogy legutóbbi játékuk, a májusban kiadott Diablo III átlépte a 10 milliós eladott példányszámot. A tíz éve várt hack 'n' slashnek ehhez kevesebb mint három hónap kellett, így már nem csak minden idők leggyorsabban fogyó PC-s játéka, de minden bizonnyal a legsikeresebb is (ne feledjük: a Diablo III emelt áron került boltokba).

A Blizzard nagyon örül, és ígéri, hogy bár eddig is folyamatosan dolgoztak a játék jobbá tételéért, a munkát nem hagyják abba, és még sokáig támogatni fogják az akció-szerepjátékok új királyát. Azért érdemes megemlíteni, hogy ebből a 10 millióból 1,2 millió játékos egy World of Warcfart akció keretében kapta meg a programot ingyen, de úgy véljük, ezen már felesleges lenne szőrözni.

Az Activision-Blizzard a legsikeresebb évét várja 2012-től: a kiadóóriás a Call of Duty: Black Ops II-t még több példányban szeretné értékesíteni, mint a máig sorozatrekorder első részt, és a Blizzard is mindent megtesz, hogy a Pandaria WoW-kiegészítő kellően erős fegyver legyen a Guild Wars 2 ellen.