A megjelenés óta a Battlefield 4-hez kiadott számtalan patch ellenére a játék továbbra sem nevezhető olyan terméknek, amivel felhőtelenül tudnánk szórakozni. Egy rövid pillantás a hivatalos fórumra, és máris világossá válik, hogy még mindig rengeteg probléma van a játék multiplayer módjával -- szerencsére a DICE tisztában van ezzel, s azon dolgoznak, hogy a netkódot rendbe tegyék.

A hivatalos oldalon megjelent közlemény szerint a netkód javítása jelenleg az elsődleges feladat. Ez magába foglalja a felfedezett bugokat, például az eltűnő hangokat, a helytelenül működő találati rendszert, illetve a kapcsolódási hibákat és az ebből fakadó szinkronizálási problémákat. Az eddig megjelent és a jövőben érkező frissítések igyekeznek majd kijavítani ezeket -- a következő patch például a rejtélyes, sprintelés közbeni halálnak igyekszik véget vetni.

„Szeretnénk biztosítani mindenkit arról, hogy folyamatosan vizsgálódunk, s azon dolgozunk, hogy kijavítsuk mindezeket a hibákat, amikkel találkoztatok -- ezt folytatni is fogjuk a jövőben is a segítségetekkel.”

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!