A négy, annak idején csak előrendelés útján beszerezhető tartalom május 14-én egy nagy csomagba pakolva válik elérhetővé a nagyközönség számára, 4 dollárért cserében. A The Void Walker's Arsenal névre keresztelt pakk olyan extrákat tartalmaz, amelyek valamelyike szinte biztosan megfelel az általunk preferált játékstílusnak. 

Az Acrobatic Killer Pack talizmánjai gyorsabb úszást, ügyesebb kikerülést tesznek lehetővé, és támogatják a magasból támadást; az Arcane Assassin Packban találhatók növelik misztikus képességeink erejét és hatásuk időtartamát; a Backstreet Butcher Pack csecsebecséi a közelharc során bevitt csapásaink erejét fokozzák, illetve csökkentik a robbanások során elszenvedett sebzést; végül a Shadow Rat Packben találhatók csendesebbé és hatékonyabbá tesznek minket a lopakodás során.

Ezeken felül mindegyik csomag tartalmaz 500 érmét, egy-egy könyvet és szobrot; utóbbiak a bálnacsont ékszerek számára nyitnak meg egy plusz helyet, hogy Corvo még több eséllyel szállhasson harcba az igazságkeresés és bosszúhadjárat során.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Dishonored -- Megjelenés: 2012. október 12. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 3000 MHz, RAM: 4 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 512 MB, HDD: 9 GB