Mindenki őszre várta a Disney Infinity 3.0 Editiont, de az már augusztus 30-án a boltok polcaira kerül, így valamivel több, mint másfél hónap múlva már belevethetjük magunkat a Star Wars világába.

Három különböző érába látogathatunk majd el. A 64,99 dolláros Starter Pack részét képezi Ahsokával és Anakinnal a Twilight of the Republic, és ehhez vásárolhatjuk majd meg külön Obi-Want, Yodát és Darth Mault. 115 dollárért vásárolhatjuk majd meg a Rise Against the Empire szettet, benne Luke-kal, Leiával, Hannal, Chewbaccával és Darth Vaderrel. Végül érkezik majd egy Star Wars: The Force Awakens szett is, amiről részletek eleddig nem ismertek. Mindemellett megvásárolható lesz a Lázadók csapatából Ezra, Sabine, Zeb és Kanan, és ha véletlen hidegen hagy a Star Wars, akkor még mindig bezsákolhatod Miki és Minnie egereket, Sam Flynnt, Quorrát, Mulant és Olafot.

A Starter Pack az első hónapban csak Playstation konzolokon lesz elérhető, így az extraként hozzá járó Boba Fett figura is. Az exkluzivitás lejártával azonban minden további platformra megjelenik, azaz Xbox One-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra is.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!