• Európában árpilis 22-én jelenik meg a Tales from the Borderlands dobozos válltozatban
  • A játék mind az öt epizódját tartalmazó korong PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 és PC platformon lesz kapható
  • A konzolos változatok 30 dollárba, a PC-s átirat 20 dollárba fog kerülni
  • Tales from the Borderlands teszt

Tavaly októberben ért véget a Telltale Games képregényszerű látványvilággal operáló izgalmas kalandja, a Tales from the Borderlands a The Vault Of The Traveler című epizóddal. Ám aki szeretné a Gearbox stúdió Borderlands-sorozatának univerzumát kibővítő játékot a polcára helyezni dobozos változatban, vagy netán még nem volt szerencséje az epizodikusan megjelent programhoz, azoknak jó hírrel szolgált a 2K Games, ugyanis árpilisi 22-től fizikai verzióban is elérhető lesz a Tales from the Borderlands, méghozzá PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 és PC platformon egyaránt.

tales-from-the-borderlands-box-art19200.jpg

A dobozos kiadás természetesen mind az öt epizódot magában foglalja, melyben a Borderlands 2 után játszódó események részeseivé válhatunk. A lassú ritmusú, remek párbeszédekkel tűzdelt, és remek humorral megspékelt történet Rhys, a Hyperion űrállomás törtető, semmilyen eszköztől vissza nem riadó alkalmazottjának, és a Pandora bolygó simlis, de gyönyörű szerencsevadászának kényszerű csapattá válását követi nyomon, akik egy felbecsülhetetlen értékkel bíró titkos projekt nyomába erednek a Borderlands-széira legismertebb karaktereinek (Scooter, Claptrap stb.) asszisztálása mellett.

A Tales from the Borderlands konzolos változatai 30 dolláros áron kerülnek forgalomba, míg a PC-s verzióért 20 dollárt kell csak leszurkolnunk.