• Dokumentumfilm készül Uwe Boll pályafutásáról
  • A rendező és volt munkatársai is megszólalnak

A hírhedt rendező filmes ámokfutása során számos játékadaptációt is elkészített, de mind azt kívánjuk, bár ne tette volna. Szerencsére Uwe Boll már két éve kiszállt a filmezésből. Ennek kapcsán bizonyosodott be, hogy az úriembernek nem csak a munkássága, hanem a stílusa is hagy némi kívánnivalót maga után. Hiszen ki ne emlékezne a roppant szofisztikált „kapjátok be” videóüzenetére.

uwe-boll-begajdul.jpg

A hamarosan megjelenő dokumentumfilm egyebek mellett éppen Boll kibírhatatlan modoráról szól majd, melynek címe a már fent említett, szállóigének aligha nevezhető „F*ck You All” alcímet viseli. Kaptunk is egy trailert, melyben a filmjeiben szereplő színészek és volt munkatársai mellett a meg nem értett zseni is megszólal, és roppant őszintén nyilatkozik magáról és munkásságáról.

Zárómondatából pedig azt is megérthetjük, miért nem hagyta abba ámokfutását, hiába kérték több ezren: „Sokkal fontosabb addig csinálni a dolgod, ameddig csak tudod, ahelyett, hogy törődnél azzal, mit mondanak rólad. Szerintem ez időpazarlás.”