• A BioWare az Anthem átalakítása mellett döntött
  • A legalapvetőbb mechanikákba is belenyúlnak majd
  • A játék persze az átalakítás alatt is elérhető lesz, de új tartalomból csak kevés érkezik majd hozzá

Kevés AAA kategóriás játék talált tavaly kedvezőtlenebb fogadtatásra az Anthemnél. A BioWare legújabb sci-fi RPG-je a legtöbb embernél nem igazán talált be, és ennek köszönhetően túl nagy játékosbázist sem tudott kiépíteni maga köré. És bár a stúdió és az EA folyton azt nyilatkozta, hogy a játékba vetett bizalmuk rendületlen, sokan már arról kezdtek pletykálni, hogy a háttérben a BioWare az Anthem komplett átalakítását tervezi.

anthem-hiany-02.jpg

Ez pedig igaznak is bizonyult, hiszen a stúdió a mai nap bejelentette, hogy az alapjaitól kezdve szándékoznak újjáépíteni a játékot. A bejelentés szövegéből kiindulva ez azt jelenti, hogy a jó részleteket (például a mindenki szerint nagyon eltalált repülést) meghagyják, minden mást azonban az alapoktól építenek újjá, az alapvető játékmechanikákat sem kímélve.

Az Anthem az átalakítás idejére is elérhető marad, azzal azonban számolnunk kell, hogy jóval kevesebb frissítés és tartalom érkezik majd hozzá, hiszen a BioWare nagyja a játék újjáalkotásával lesz elfoglalva.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!