Mostantól a Dota 2 profilunkhoz egy számérték tartozik, ami kifejezi mennyi mindent értünk el a játékkal töltött óráink során. Szintet lépni a meccsek teljesítésével vagy különböző feladatok elvégzése után adott trófeákkal lehet -- ezeknek a kitűntetéseknek van egy bizonyos számértéke, és ha ilyen módon sikerült 100 pontot szerezni, akkor a Dota szintünk egyet ugrik. A kitűntetések pontos értékét a Trophies menüpontban lehet megnézni.

Nem kell azonban aggódni, a veterán játékosok nem nulláról kezdik a szintek megmászását, a korábban szerzett eredmények függvényében kezdő trófeákkal jutalmazza a régi játékosokat a Valve. Az egyik a Battle Veteran Trophy, ami azoknak jár, akik a frissítés előtt már szereztek Battle pontokat, a trófea pedig annyi pontot ad, amennyi a végső Battle pontmennyiség volt. Míg a másik az Experience Trophy, ami a lejátszott meccsek számát nézni -- ez külön szintet lép, újabb és újabb pontokkal halmozva el a felhasználókat.

Ezen kívül itt a Treasury új változata, amivel könnyebben böngészhetjük a kincsek kínálatát, és persze vásárolhatunk is, illetve a Watch szekcióba bekerült a Tournaments és kisebb javításokat is kapott a játék. Az ígéretek szerint a Reborn Update egy-két napon belül megérkezik, így ha nem akarsz várni, akkor töltsd elő a frissítést.

dota-2-levels.jpg