• Idén újra jön az ázsiai újév eseménye, a New Bloom, és ezzel együtt a Year Beast
  • Még nem tudni, mi változik a tavalyi eseményhez képest
  • Egy éve egy pár hétig játszható játékmódot és kozmetikai dolgokat kaptunk
  • A Valve naponta ad ki új infókat az esemény kezdetéig

Egy éve ilyenkor már próbára tett minket a Year Beast, és tanúbizonyságot tett elpusztíthatatlanságáról, de hamarosan újra idelátogat az ázsiai tavaszköszöntő ünnep, a New Bloom alkalmából.

Egyelőre még csak egy új trailer videót kaptunk a visszatérő fenevadról, miszerint "idén nem menekülni fogunk előle, hanem megszelíditjük azt". Viszont most már naponta kapunk új infókat az eseményről egészen annak tényleges életbe lépéséig.

Nem tudni, mennyi minden változhat a tavalyi eseményhez képest, de az előző évhez lehet viszonyítani. Egy éve a négylábú szárnynélküli sárkányszörnynek egy külön játékmódban 25 percen át kellett a lehető legtöbb sebzést bevinni társainkkal karöltve. Ezt persze a fenevad nem vigyorogva tűrte, néhol óriási farokcsapással, gejzírfakasztással vagy gömböcök eregetésével teperte le a játékost, de képes volt akár egyszerűen meg is enni egy-egy hőst.

Ezenkívül az esemény minden bizonnyal újra az "eredeti" pálya időszakos, tavasziasabbra való megváltoztatását is magával vonja, de biztosak lehetünk új kozmetikai cuccok játékba pakolása felől is.

Az elmaradt karácsonyi esemény után legalább valami megkavarja a Dota 2 háza táján uralkodó -- a játékosokat jobban érintő -- állóvizet, még ha ez a közösség által nem is a legkedveltebb extra játékmóddal történik meg.