A Dragon's Dogma PC-s portjára sajna hiába vártunk, de sebaj, legalább a konzolosok élvezhetik, ahogy darabokra szaggatják a hatalmas szörnyetegeket, miközben egy kidolgozott fantasyvilágban kalandoznak. Főleg, hogy a játék nemsokára kiegészítőt kap Dark Arisen alcímmel, mely április 26-án jelenik meg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, 30 eurós áron. Előbbi gépre nyár közepéig sajnos csak optikai lemezen szerethetjük be a Dark Arisent, rajta az alapjátékkal, PS3-ra viszont szerencsére egyből letölthető formában is hozzáférhető lesz a játék.

A Dark Arisen Bitterblack szigetére kalauzol el, melynek gyomrában hatalmas labirintus húzódik, tele sosem látott -- tehát sosem ölt -- szörnyekkel, szám szerint 25-félével. Ahogy az egy teljes értékű expanzióhoz illik, kapunk egy rakás új level 3-as skillt, fegyverek, páncélok és egyéb cuccok garmadáját (összesen száznál is több felszerelhető holmit találhatunk meg), 14 új társat, és persze opcionális dungeonöket, tele rejtéllyel és ultraerős holmikkal. Mindezt pedig akár japán szinkronnal is élvezhetjük.

A Dark Arisenbe áthozhatjuk Dragon's Dogmás mentéseinket, és csak azért, hogy megvesszük a játékot, 100 ezer rift-kristály, végtelen számú tündérkő, és egy hat új ruhát számláló Gransys Armour Pack DLC is üti a markunkat. Alant egy hivatalos trailer, meg persze képek, de fontos kiemelni, hogy a Dark Arisenen túl lesz hivatalos Dragon's Dogma 2 is.